flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснено повторний автоматизований розподіл справ, які перебували в провадженні судді Щербаченко Марини Вікторівни

04 квітня 2024, 15:53
Тростянецьким районним судом  Сумської області 03 квітня 2024 року здійснено повторний автоматизований розподіл судових справ, які знаходилися у провадженні судді Щербаченко М.В. у зв’язку з перебування її у довготривалій відпустці.
У зв’язку з тим, що з 03 квітня 2024 року в Тростянецькому районному суді Сумської області здійснює судочинство фактично один суддя Огієнко Олександр Олексійович, і крім справ і матеріалів, які перебували у його провадженні та надходять до суду, суддя прийняв до  свого провадження справи та матеріали, які знаходились на залишку у судді Щербаченко М.В.
Враховуючи надмірне навантаження судових справ на одного суддю просимо громадян із розумінням віднестися до можливих тривалих перерв між засіданнями розгляду. Про дату та час розгляду справ ви будете додатково повідомлені у встановленому законом порядку.
Також повідомляємо, що про дату та час розгляду справ можна дізнатися на сайті суду в розділі «Громадянам», підрозділах «Список справ, призначених до розгляду» та «Інформація щодо стадій розгляду судових справ». Дати розгляду в кожній конкретній справі будуть визначені з урахуванням наявного навантаження судді та раніше призначених справ.