flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, головуючій судді заявлено відвід

14 червня 2019, 14:31

14 червня 2019 року відбулось судове засідання у справі про адміністративне правопорушення № 588/824/19 стосовно заступника голови Тростянецької районної державної адміністрації за обвинуваченням у  вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених частиною 1 та 2 статті 172-7 КУпАП (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Адвокат посадової особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні подав заяву про відвід головуючій судді Линник О.С., яка мотивована сумнівами в об’єктивному та неупередженому розгляді справи.

З огляду на подання заяви про відвід судді,  судовий  розгляд  справи про адміністративне правопорушення відкладено до вирішення заяви про відвід по суті іншим  суддею.

Після розгляду заяви про відвід головуючій судді у цій справі, про подальший хід  провадження  у справі буде повідомлено на вебсайті суду.

Довідково:  У протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що тимчасово виконуюча обов’язки голови Тростянецької районної державної адміністрації вчинила дії та приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, а також не повідомила у визначеному законом порядку про виникнення у неї реального конфлікту інтересів, який на думку особи, яка склала протокол  про правопорушення, пов’язане з корупцією, виник у вказаної посадової особи під час видання розпоряджень у 2018 році про надбавку за інтенсивність праці та про преміювання.

                                                                                                                 Прес-служба суду