flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд засудив мешканця Тростянця за незаконне зберігання амфетаміну

16 січня 2020, 13:36

15 січня 2020 року Тростянецьким районним судом Сумської області розглянуто кримінальне провадження стосовно мешканця м.Тростянець, який обвинувачувався у незаконному придбанні психотропної речовини – амфетаміну, яку незаконно  зберігав для власного вживання при собі, а іншу частину за місцем свого проживання.

Свою винуватість за пред’явленим йому обвинуваченням місцевий житель визнав  повністю.

Між прокурором та обвинуваченим, за участі захисника укладено угоду про визнання винуватості, за змістом якої обвинувачений зобов'язався визнати обвинувачення в обсязі підозри у судовому провадженні, співпрацювати при розслідування та розкритті кримінального провадження, надавати слідству правдиві показання щодо всіх обставин скоєння злочину. Сторони дійшли згоди про призначення чоловіку покарання у виді штрафу в сумі 7650 грн.

Суд, розглянувши угоду про визнання винуватості, дійшов висновку про наявність підстав для її затвердження з призначенням обвинуваченому узгодженої міри покарання у виді штрафу, оскільки угода укладена добровільно, її умови відповідають вимогам КПК та КК України.

З вироком суду можна ознайомитися в ЄДРСР за №588/35/20.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Сумського апеляційного суду протягом 30 діб з моменту його проголошення.

Прес-служба суду